Chapoo en KYP maken informatie in de bouw beter bereikbaar

Chapoo en KYP hebben een koppeling gemaakt tussen documenten en activiteiten in een bouwproject. Door deze koppeling heeft elke betrokkene bij een bouwproject altijd de laatste versie van documenten en tekeningen bij elke activiteit beschikbaar. Dit resulteert in eenvoudiger toegang tot actuele en relevante gegevens en zorgt zo voor betere communicatie en samenwerking tussen partijen.

De bouwwereld digitaliseert met rasse schreden. Papier verdwijnt en dossiers worden digitaal bewaard. Om efficiënt te kunnen werken en fouten te voorkomen is het belangrijk dat iedereen over de meest recente informatie beschikt. Door de koppeling tussen Chapoo en KYP hoeven wijzigingen in de planning of in documenten niet meer tot verwarring te leiden. KYP en Chapoo bieden oplossingen ‘in de cloud’ waarmee alle betrokken werken met de actuele documenten en planning. De koppeling is vanaf november 2016 beschikbaar.

“Deze faciliteit komt gratis beschikbaar voor klanten van KYP en Chapoo”, aldus Paul de Bruin van Chapoo Nederland, “ en is het resultaat van de feedback van onze klanten”. Stan Roestenberg, KYP, reageert: “Met de Chapoo koppeling wordt communicatie op de bouwplaats nog eenvoudiger en beter. Klanten van KYP en Chapoo kunnen de koppeling eenvoudig gebruiken door in KYP bij “settings” hun inloggegevens van Chapoo eenmalig in te voeren.”

Beide SaaS-oplossingen zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor PC, tablet en smartphone.