Nieuwe release KYP

Op basis van uw feedback en onze eigen bevindingen hebben we KYP weer verbeterd en een aantal nieuwe functies toegevoegd. Op 4 oktober jl. is de nieuwe release van KYP live gegaan met de o.a. de volgende verbeteringen. Wij horen graag wat uw ervaring zijn!

Verschuiven binnen de planning
Het kopiëren van taken, post-it’s etc is veel eenvoudiger gemaakt. Door de ctrl toetst ingedrukt te houden kunnen willekeurige post-it’s gekozen, verplaatst en gekopieerd worden. Dit scheelt veel tijd tijdens het aanpassen van de planning. Klik hier om de demonstratiefilm te bekijken.

Meer overzicht bij wijzigingen
Wanneer u iets wijzigt in de planning, laat de takenlijst zowel taaknummers als post-it kleuren zien van elke taak. Zo kunt u in één oogopslag zien, wat in welke taak gewijzigd is. Daarnaast ontvangt elke partij bij een wijziging van zijn of haar taak automatisch een bericht per mail. In deze mail kan de ontvanger naast de wijziging ook zien wat de oorspronkelijke planning was. Alle informatie helder in één bericht.

Duidelijke informatie en communicatie
KYP geeft in de nieuwe release een waarschuwing aan de projectmanager wanneer deze een bericht stuurt naar een taak die nog niet bekeken is. Dit om te voorkomen dat het bericht ook niet gelezen wordt.

Gebruiksgemak
De projectmanager kan nu naar alle taken een bericht sturen, ook als er nog geen persoon aan gekoppeld is. Dit voorkomt dat hij achteraf nogmaals de planning door moet om berichten na te sturen. Bijkomend voordeel is, dat de nieuwe verantwoordelijk meteen over alle informatie en berichten beschikt.

Breedbeeld
Op veler verzoek kan de planning van alle taken van een bedrijf in KYP-bedrijf nu ook op volledig scherm bekeken worden.