Vacature Fulltime FLOW Adviseur

Ons team kan versterkt worden met een Fulltime FLOW Adviseur die verantwoordelijk zal zijn voor de volgende taakvelden: 

  • Proces analist voor toepassing van KYP FLOW; 
  • Consultancy voor proces definitie en optimalisatie; 
  • Implementatie begeleiding; 
  • Management ondersteuning;  

Na een inwerkperiode zal de kandidaat zo zelfstandig mogelijk bovenstaande werkzaamheden uitvoeren en is verantwoordelijk voor het succesvol invullen van de klant vraag. 

KYP maakt het digitale bouwen mogelijk en is op dit moment de enige partij in de markt die een makkelijke te gebruiken planningstool aanlevert die met de verantwoordelijke mensen de planning en de voortgang real-time communiceert (zie ww.kyp.nl). 5 jaar geleden zijn we met KYP begonnen en heeft nu 6 enthousiaste medewerkers in sales, marketing en ondersteuning en via een Joint Venture nog circa 4 programmeurs aan het product verbonden.  

Door de introductie van een nieuw product zal KYP naar verwachting binnen 1 jaar verdubbelen qua omvang. Het nieuwe product (KYP FLOW) is in augustus 2018 in de markt geïntroduceerd, na de ontwikkelingsfase welke in samenwerking met een grote afnemer plaats vond. 

Van de kandidaat verwachten wij een op het nemen van initiatief gerichte houding, praktische creativiteit bij het oplossen van vraagstukken gebaseerd op analytisch denken. Als mens heeft de kandidaat een positieve drive en houdt graag de regie over het proces. Zijn of haar ongebondenheid garandeert flexibiliteit en onafhankelijkheid in het handelen. Dit alles resulteert in een sterk oplossend vermogen voor de vraagstukken van de klant. 

Wij denken dat je voor deze functie circa 2-4 jaar werkervaring zou moeten hebben in consultancy of verkoop binnen de zakelijke dienstverlening. Wij bieden je een prima salaris dat varieert afhankelijk van je mate van zelfstandigheid waarbij een bonus van tot 3 maanden salaris tot de mogelijkheden behoort, afhankelijk van jouw successen. 

Wanneer deze omschrijving jouw past en je graag met een nieuwe uitdaging aan de slag wil, meldt je dan gauw aan. Bel (020-4491117 en vraag naar Alderina) of stuur een mail naar Alderina van Leeuwen (vanleeuwen@kyp.nl).