Wat je altijd al hebt willen weten!

In januari 2017 introduceert KYP een nieuwe en unieke tool voor de bouwwereld: KYP Analytics. Projectmanagers krijgen hiermee interessante actuele informatie over de stand van hun project. Kan het project worden opgeleverd volgens planning? Hoe druk wordt het de komende tijd op de bouw? Inzicht in de best en slechts presterende onderaannemers! KYP Analytics geeft inzicht voor verbeteren en om preventief actie te nemen voordat het te laat is.

De KYP-factor

Aan de KYP-factor kun je in één oogopslag zien hoe het gaat met het project. Dit slimme algoritme geeft met een cijfer aan hoe groot de kans is dat een project op tijd wordt afgerond. Kleurt de smiley rood, dan gaat het minder goed dan de voorgaande dagen. Een signaal om bij te sturen.

Kijk en vergelijk: Boeiende informatie voor directie en management

Met KYP Analytics kun je de prestaties van projecten, projectmanagers en projectpartners van een bedrijf vergelijken. Als extra service vergelijkt het KYP-team alle KYP-projecten zodat zichtbaar wordt welke bedrijven beter presteren met projecten.

Nieuwsgierig geworden? Weten wat jouw KYP-factor is?

In de KYP- nieuwsbrief van 16 januari 2017 vertellen we waar je de KYP-factor kunt vinden en hoe KYP Analytics je helpt om meer resultaat uit je projecten te halen. Je kunt dan direct starten en KYP Analytics een maand lang gratis proberen.Postit save the date

Keep your post-it!

 

Het KYP-team